MERSİN / AYDINCIK - Aydıncık Ortaokulu

Dede Korkut Hikayeleri’nden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma Yarışması

Dede Korkut Hikayeleri, Türk halk edebiyatının en önemli eserlerinden biridir. Bu hikayeler, Oğuz Türklerinin yaşamını, geleneklerini ve göreneklerini yansıtmaktadır.

Ara

Sağlıklı Beslenme, Fiziksel Aktivite, Obezite ve Aşırı Tuz Tüketiminin Önlenmesi Eğitimi

Erasmus+ Programı 2023 KA121 Okul Eğitimi Akreditasyonu

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü, 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk anısına her yıl tutulan ulusal yastır. 10 Kasım gününü kapsayan Atatürk Haftası ise Atatürk'ün yurt genelinde anıldığı, ilke ve devrimlerinin anlatıldığı, radyo ve televizyonda konuşmalarının kendi sesinden yayımlandığı, Atatürk'le ilgili filmlerin gösterildiği; 10-16 Kasım tarihleri arasına karşılık gelen haftaya denir.

Codeweek 2023 100. Yıl Etkinlikleri

Ekm

2018 yılından beri Erasmus programının tanınırlığı ve desteklenen projelerin görünürlüğünü artırmak, programdan henüz yararlanmamış kurumları teşvik etmek amacıyla her yıl Ekim ayı içerisinde Erasmus günleri etkinlikleri kutlanmaktadır.

“100 Yıllık Miras: Cumhuriyet” adlı fotoğraf sergisi

Ekm

1. Dönem 1. ve 2. sınav tarihleri hakkında detaylı bilgiler.

Ekm

Veli Görüşmeleri Zaman Çizelgesi hazırlanmıştır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Gurur Tablomuz

May

Okulumuz 2020 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2023-2024 yılı için eTwinning Okul Etiketi ödülüne layık görülmüştür.

GURUR TABLOSU