MERSİN / AYDINCIK - Aydıncık Ortaokulu

Aydıncık Ortaokulu

Adres
MERKEZ MAH. KARASEKİ CAD. AYDINCIK ÇOK AMACLI ANADOLU LISESI NO: 2 AYDINCIK / MERSİN
Vizyon
Doğayla barışık, mutlu , erdemli , sağlıklı bireyler yetiştirmek.Milletine Devletine bağlı her daim sorumluluk sahibi,varlığı ile topluma değer katan,vicdan sahibi ,toplumsal değerler ile barışık bireyler yetiştirmek.
Misyon
Aile bağları gibi güçlü, yenilikçi ve lider bir kurum olarak her anı pozitif düşünen, değişime ve gelişime önem vererek çağın gereksinimlerine ayak uydururan,empati gücünü en üst sevide tutan bir,geçmişinden aldığı güç ile geleceğe şekil veren bir kimlik oluşturmaktır.
Başarılar
2014-2015 Eğitim Öğretim yılında 11 öğrencimiz Fen Lisesi,45 öğrencimiz Anadolu Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 21 öğrencimiz Fen Lisesi,54 Öğrencimiz Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 20 öğrencimiz Fen Liselerine, 50 Öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşmiştir. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim kurumlarında başarılar dileriz.Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
DERSE BAŞLAMA BİTİŞ:08:30---15:20
Klima - Kalorifer
İLÇEMİZİN OTOBÜS SEFERLERİNİN DIŞINDA ANTALYA OTOBÜSLERİNDENDE YARARLANMAKTADIR
AYDINCIK ORTAOKULU MERSİN-AYDINCIK
MERSİN İL MERKEZİNE 170 KM UZAKLIK.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz 2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında, Voleybol branşında İL 3.lüğü Masa Tenisi Branşında İl 4.lüğü Karate Branşında Mersin İl 1.liği,Şanlıurfa bölge 4.lüğü,Karaman Türkiye Şampiyonası 6.lığı 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporlarında 1-Kros Takım İl İkinciliği 2-Futsal Yıldız Erkeklerde Çeyrek Final gurup müsabakalarına kadar mücadele edildi. Emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI etkinlikleri
Proje Çalışmaları
ERASMUS K101 E-TİWİNNİG Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Yerele Projelere Aktif Katılım
Diğer Hususlar
Okulumuz 2022 2023 Eğitim Öğretim Yılının 2.dönem başında okul bina değişikliği yapmıştır.